Вижте нашите цени за настаняване в старчески дом

Цени старчески дом Цени хоспис Цени временно настаняване в дом за възрастни
Настаняване в самостоятелна стая: 1000 лв. на месец От 780 лв. до 880 лв. на месец По запитване
Настаняване в стая за двама: 880 лв. на месец
Настаняване в стая за трима: 780 лв. на месец

Цени старчески дом

Настаняване в самостоятелна стая: 1000 лв. на месец
Настаняване в стая за двама: 880 лв.на месец
Настаняване в стая за трима: 780 лв. на месец

Открийте уют и грижа в нашия дом за възрастни хора, където предлагаме различни варианти за настаняване: единични, двойни или тройни стаи, всички оборудвани със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, безжичен интернет и климатик. Нашите готвачи всеки ден приготвят четири свежи хранения – закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Осигуряваме също пълноценно медицинско обслужване, включващо редовни прегледи от личен лекар и специализиран медицински екип, включително психолог и кинезитерапевт. Предлагаме ежедневна помощ за лична хигиена и разнообразни занимания под ръководството на наш социален работник, които улесняват адаптацията в социалната среда на нашия дом.

Старчески дом цени

Цени хоспис

От 780лв. до 880 лв. на месец

* Цените не включват лекарства и санитарни материали.
** Цените включват разходи свързани с екскурзии и активности, организирани от дома.

В нашия дом за възрастни хора предоставяме целенасочена медицинска подкрепа чрез разнообразие от специфични интервенции и манипулации, извършвани от нашия професионален екип, включващ личен и лекуващ лекар, кинезитерапевт, психолог и медицинска сестра. Осигуряваме денонощно наблюдение на Вашия близък от специално назначен лекар и персонална помощ при хранене и поддържане на личната хигиена.

За Ваше удобство и спокойствие разработихме онлайн система, която предоставя актуална информация за здравословното състояние на близките Ви. След настаняване, Вие получавате потребителско име и парола, които Ви позволяват да достъпвате системата от всяка точка на света и по всяко време. Вашата приватност е гарантирана, тъй като само Вие имате достъп до личната информация на Вашия роднина.

Цени временно настаняване в дом за възрастни

Цените в този случай се определят на база периода за настаняване. За повече информация се свържете с нас.

Предлагаме гъвкави възможности за временно настаняване в нашия дом за възрастни хора, което е идеално решение за семейства, търсещи краткосрочна грижа за своите близки. Цените за временното настаняване са определени според индивидуалните нужди и продължителността на престоя, като включват пълноценно медицинско обслужване, ежедневни грижи и разнообразие от активности за поддържане на физическото и психическото здраве. За точна информация и цени, моля, свържете се с нас, за да обсъдим спецификата на Вашите нужди и да намерим най-доброто решение за Вашия близък.

Настаняване на стари хора с деменция

Свържете се с нас за повече информация

Настаняването на възрастни хора с деменция в специализиран старчески дом е от съществено значение за тяхната грижа и комфорт. Дом Заедно предлага спокойна и сигурна среда, адаптирана специално към нуждите на хората с деменция. Опитен медицински и грижовен персонал осигурява непрекъснат надзор и професионално обслужване, включително персонализирани терапии и дейности, които подпомагат запазването на познавателните функции и улесняват ежедневието. С нас, Вашите близки се чувстват уважавани, защитени и подкрепяни, докато вие можете да сте спокойни за тяхното благополучие.