Свободни места в домове за стари хора - прием и настаняване

Свободни места в домове за стари хора – прием и настаняване

Търсите свободни места в домове за стари хора – при налични свободни места в Дом Заедно ние настаняваме веднага. Свържете се с нас или направете запитване от тук : свържете с нас.

Има ли свободни места в Дом за възрастни Заедно ?

Това лесно може да проверите като директно се обадите и на телефон – +359 888 055 044 или ни пишете на :
info@domzaedno.com

Настаняване при налични места

Свободни места в домове за стари хора - прием и настаняване

При избора на подходящ дом за стари хора, важно е да се намери заведение, което предлага не само качествени медицински и социални грижи, но и своевременно настаняване при наличие на свободни места. Домовете за стари хора като „Заедно“ предлагат възможност за бързо настаняване в единични, двойни или тройни стаи, които са оборудвани със собствен санитарен възел, телевизор, интернет връзка и климатик.

Основният пакет включва четири хранения на ден, които са прясно приготвени от готвачите на заведението, както и всестранни медицински грижи от екипа на дома, включващ личен лекар, психолог и кинезитерапевт. Предлагат се и ежедневни помощи за поддържане на личната хигиена и различни занимания, които помагат за адаптацията и социализацията на живущите.

Към тези услуги, домът предлага и допълнителни безплатни развлечения като кулинарни курсове, танци, пеене и организирани разходки в планината. Всичко това допринася за активен и пълноценен начин на живот на възрастните хора.

За повишена сигурност и комуникация, домът разполага с онлайн система за наблюдение на здравословното състояние на живущите, където семействата могат да получават актуална информация за състоянието на своите близки. При настаняване, всеки роднина получава потребителско име и парола за достъп до системата.

Цени за настаняване

Цените за настаняване варират в зависимост от типа стая. За актуални цени посетете тази страница –  Цени за настаняване в дом за възрастни хора Дом Заедно

В тези цени са включени всички основни услуги, активности и екскурзии, като лекарства и санитарни материали се заплащат допълнително.

Необходимите документи за настаняване включват копие от документ за самоличност и личен амбулаторен картон, ако такъв съществува. С тези подробности, „Дом Заедно“ предлага не само уют и комфорт, но и сигурност и професионална грижа, улеснявайки транзицията на възрастните хора към новия им дом.